Chefsrekrytering

Effektiv chefsrekrytering med precision

Hur fungerar chefsrekrytering?

Vi inriktar oss främst mot chefsrekrytering, ledare och specialister men även andra viktiga roller som kunden behöver tillsätta.

En lyckad tillsättning av ny personal bygger på ett effektivt samarbete mellan oss och kunden. Vi bemöter alltid kunden och kandidaterna med respekt och professionellt för att parterna skall bli nöjda på lång sikt. Vi vet vad en felrekrytering kostar så därför ska vi alltid säkerställa att vi presenterar bästa urval. Vi tillsätter alltid ett rekryteringsteam och utser en huvudansvarig rekryteringskonsult som håller direktkontakt med kunden och kandidaterna. Med Stretch HR får du en effektiv chefsrekrytering.

Vi genomför hela chefsrekryterings, vilket innebär behovsanalys, kravprofil, search och annonsering, kognitiva tester och  personlighetstester, djupintervju, bakgrundskontroll och referenser samt administration och rekryteringsgarantier.

Önskar kunden endast stöd i delar av rekryteringen så kan vi också hjälpa till med det. Detta kan vara tex endast annonsering och administrering av sökande kandidater. Det kan också vara second opinion, om ni redan har ett urval men behöver hjälp med tester, djupintervjuer och referenser.

Vår vision

”Få företag att nå sina drömmar genom kunskap, handling och resultat.”

Våra kärnvärden passion, harmoni, energi och framgång är väl förankrade i oss och genomsyrar allt vi gör. Vi tror att företag som har en stark värdegrund är mer motiverade, mer fokuserade och har lägre personalomsättning. Därför är det viktigt för oss att tillsammans med våra kunder hjälpa till med att finna den värdegrund som är rätt för er.

chefsrekrytering

Kärntjänster

Välj oss

Gör som många andra företag, anlita ett professionellt HR konsultföretag som inte bara vet HR – men som kan HR.

%

Human Resources

%

Talent Acquisition

%

Employee Relations

%

Organizational development

Om Stretch HR

Scheelevägen 2,
223 63 Lund

info@stretchhr.se

0760 - 29 18 54