Företaget

Få företag att nå sina drömmar genom kunskap, handling och resultat

Om STRETCH HR

Vi erbjuder tjänster inom HR-området och med det menar vi stöd vid rekrytering, utveckling och processer för att förverkliga det ni vill uppnå. Vi hjälper alla företag som vill utvecklas och vår största erfarenhet är inom processindustri, life science- och högteknologisk industri. Men de mänskliga resurserna är branschneutrala så därför samarbetar vi med många fler.

Inom arbetsmiljöområdet erbjuder vi utbildningar och konsultstöd för olika typer av behov. Allt från grundläggande behov som att starta upp ett systematiskt arbetsmiljöarbete till att anpassa organisationen till arbeta mot en beteendebaserad säkerhetskultur. Utbildningar som BAM-bättre arbetsmiljö kombinerat med BBS-verktyg som säkerhetssamtal/coachande förhållningssätt är viktiga delar i vårt stöd.

Vår professionalism och meriter kommer från stora framgångsrika internationalla koncerner som ligger i framkanten vad gäller ”safety leadership” och ”nollvisions-kultur”.

Vår vision

”Få företag att nå sina drömmar genom kunskap, handling och resultat.”

Våra kärnvärden passion, harmoni, energi och framgång är väl förankrade i oss och genomsyrar allt vi gör. Vi tror att företag som har en stark värdegrund är mer motiverade, mer fokuserade och har lägre personalomsättning. Därför är det viktigt för oss att tillsammans med våra kunder hjälpa till med att finna den värdegrund som är rätt för er.

Passion

Energi

Harmoni

Framgång

Kärntjänster

Välj oss

Gör som många andra företag, anlita ett professionellt HR konsultföretag som inte bara vet HR – men som kan HR.

%

Human Resources

%

Talent Acquisition

%

Employee Relations

%

Organizational development

STRETCH HR på Medicon Village i Lund.

Medicon Village är den självklara platsen för B2B och för att göra forskningsidéer för människors nytta till verklighet. Genom att underlätta gränsöverskridande samarbeten skapas förutsättningar för att medicinska framsteg ska ge fler människor ett friskare och hälsosammare liv. På Medicon Village arbetar drygt 2200 personer i mer än 150 organisationer.

Ladda ned PDF

Om Stretch HR

Scheelevägen 2,
223 63 Lund

info@stretchhr.se

0760 - 29 18 54